Personal

1000 Vragen aan jezelf #2 | tag

Laatst had ik al een post geplaatst waarin ik de eerste veertien antwoord gaf op bepaalde vragen.
In deze blogpost ga ik natuurlijk  weer 14 vragen beantwoorden.:).


15. Wanneer ben je voor het laatst in een pretperk geweest?

Eh, dat is echt al een paar jaar geleden. Volgens mij was de laatste keer 5/6 jaar geleden. Toen ben ik naar Disneyland Parijs geweest met de middelbare school. Ik kan niet herinneren dat ik daarna nog naar een pretpark ben geweest.
Maar zelf ben ik ook niet super dol op pretparken. Ik vind heel veel attracties super eng.

16. Hoe oud hoop je worden?

Ik ben  nu drieëntwintig jaar oud, ik hoop dat ik sowieso iets in de tachtig mag worden. Zolang ik maar gezond blijf en dierbaren om mij heen blijf houden en natuurlijk nog super toffe & leuke dingen mag meemaken 

17. Aan welke vakantie denk je met weemoed terug?

Dit is een lastige, dan toch de vakantie naar de Belgische Ardennen (jaren geleden).  Ik weet nog dat ik in het begin dacht; ‘Op vakantie naar België dat weet ik niet hoor’. Uiteindelijk bleek dit 1 van de mooiste vakanties te zijn samen met Berlijn waar ik afgelopen zomer een paar dagen naar toe ben geweest :).

18. Hoe voelt liefdesverdriet voor jou?

Alsof je hart in duizenden stukjes wordt gebroken en alsof je een stukje van jezelf verliest. Maar ook iets wat mij uiteindelijk sterker maakt.

19. Had je liever anders willen heten?

Nee ik ben eigenlijk wel blij met mijn naam

20. Waarin heb je aan jezelf getwijfeld?

Ik moest drie keer over mijn theorie en praktijk examen van rijles doen. Hierdoor had ik wel eens aan mijzelf getwijfeld of ik wel zo goed kon auto rijden dat ik mijn rijbewijs zou halen. Maar gelukkig is drie keer scheepsrecht haha!

21. Maakt het veel uit wat anderen van je zeggen?

Ja, eigenlijk wel als ik iets wil en andere mensen zijn er sceptisch over, doe ik het toch maar niet en dat is eigenlijk heel jammer. En soms hou ik mezelf ook liever stil. Maar gelukkig is dit op het moment veel minder dan hoe het was een paar jaar geleden. 

22. Wat is je favoriete dagdeel?

Ik ben meer een fan van de avond, denk ik  dan. Gezellig voor de buis met familie. Of lekker op een koude (winter) avond op bed met netflix aan op de laptop :).

23. Kun je goed koken?

Ehm, niet super goed, maar ook niet slecht. Dus ik vind dat ik wel goed kan koken op zich haha! Ik vind het alleen niet altijd even leuk om te doen.

24. Op welk seizoen lijk je het meest?

Ik denk de lente. Soms heel vrolijk, en soms lekker chagrijnig en lekker kunnen klagen (doen we allemaal wel eens toch?).

25. Wanneer heb je voor laatst een dag helemaal niets gedaan?

Helemaal niets? Nooit haha! Ik doe elke dag wel wat, serie kijken op laptop/tv. Kamer opruimen, even naar de winkel enz.

26. Was je een gelukkig kind?

Ja! Vooral toen ik ziek was, lekker Pokèmon, Dora enzovoort kijken. Helemaal geweldig toch?

27. Koop je vaak bloemen?

Nee, eigenlijk niet.

28. Wat is je droom?

Ehm, een droombaan, een eigen domeinnaam voor mijn blog, financiële vrijheid maar ook een gelukkig gezien, huisje boompje beestjeee! Haha! 

Dit waren dan de antwoorden op de veertien vragen voor deze week. Volgende week beantwoord ik weer veertien vragen voor jullie!

Wat is jouw droom?

Een gedachte over “1000 Vragen aan jezelf #2 | tag”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s