Personal

Het jaar 2018 ~ Flashback ~

Hey! Het jaar 2018 is bijna voorbij, nog een paar daagjes. Het jaar 2018 is een leerzaam maar ook een leuk jaar geweest, vooral op persoonlijk gebied. Ik bespreek mijn hoogtepunten, wat dieptepunten. En ik kijk vast naar het jaar 2019. Wat zou het gaan brengen?


HET JAAR 2018

In 2018 ben ik opnieuw begonnen met een nieuwe domeinnaam, dit omdat ik iets nieuws wilde en echt mijn tijd en energie in het bloggen wil steken. Ik hoop nog verder te groeien en dat ik vaste lezers krijg, want ik vind schrijven super leuk om te doen! Ik vind alleen zoo veel leuk! Tips zijn natuurlijk, altijd welkom!

FEBRUARI, JULI & NOVEMBER

Ik heb deze datums perse even 1 kopje gegeven, we beginnen dus ook gelijk bij de naarste gebeurtenissen van 2018. Namelijk mijn katten zijn overleden in deze maanden.

In februari is mijn Lucky overleden en is 13 jaar geworden. In Juli is Poekie overleden (13/14 jaar oud geworden). Zij was een paar dagen vermist geweest en bleek last te hebben gehad van nierfalen en uitdroging, doordat het die dagen zo extreem warm was. En in November is Lotje overleden en zij is 17 geworden, zij is overleden aan ouderdom.

MOOIE MOMENTEN 

De mooie momenten van 2018 zijn toch wel hoe erg mijn nichtje is gegroeid met lopen, praten enzovoort. Ik ben zo ontzettend trots op haar!

in april ben ik weer naar Kingsland geweest met een vriendin en dit hoop ik volgend jaar ook weer te gaan doen, het is zo super vet.

In juli ben ik samen met mijn vader naar Berlijn geweest, voor mijn verjaardag, super spannend was dat want, ik ging voor het eerst met het vliegtuig! We zijn maar een paar daagjes in Berlijn geweest, maar we hebben zoveel gezien. Dat ik echt bekaf was toen ik weer thuis was haha.

2019 

Ik vond 1018 een mooi jaar waar in ik me op me gemak voel op mijn stageplek, ik weet dat ik nu echt iets doe waar ik gelukkig van word. Wat zou 2019 gaan brengen?
In 2019 wordt mijn nichtje twee jaar (!) en ik 24 (ouddd, haha). Ik hoop dat 2019 een jaar wordt dat ik mijn tweede jaar van school haal, dat ik daarnaast werk kan vinden. Maar vooral hoop ik gezond te blijven en heel veel leuke mensen te leren kennen! En leuke tijden te hebben :).

Ik hoop dat jij ook een mooi 2018 hebt gehad en dat 2019 heel veel goeds gaat brengen! Alvast een fijne jaarwisseling gewenst en een goed 2019!

Liefs,
Aniek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s