Personal

Ideal of Sweden

Ik ben dol op telefoonhoesjes! Ik heb tijdens de black friday deals daarom een telefoonhoesje gekocht bij ideal of Sweden ! Ik vond het lastig om een telefoonhoesje uit te zoeken, ze hadden zoveel mooie!

Ik ben al fan van mijn hoesje vanaf ik hem binnen heb. Ik vind hem zoo mooi! Ook ben ik tevreden over de service. Het duurde natuurlijk wat langer tot ik hem binnen kreeg door black friday en de feest dagen. Ideal of Sweden heeft mij netjes via de e-mail laten weten dat het wat langer kon duren en wanneer het product verzonden zou worden. Ik ben dus zeker tevreden! Ik hou nu al van het merk haha!

Naast telefoonhoesjes hebben ze ook powerbanks, kabels, opladers enzovoort!

Klik hier om naar de website van Ideal of Sweden te gaan

Made by Aniekmarije

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s