Geen categorie

Waar word ik nu echt blij van?

Het leven is natuurlijk te kort om alleen maar bezig te zijn met het negatieve. Het is zo belangrijk om stil te staan bij de kleine dingen die jou blij maken en natuurlijk deze dingen blijven doen! Of andere dingen uitproberen waar je misschien ook heel blij van kan worden! In deze blogpost vertel ik dingen waar ik heel blij van word.

Erwin

Ik word natuurlijk heel blij als ik samen ben met mijn vriend. Niet dat je veel over hem hoort op mijn blog maar ik ben heel erg gelukkig met hem. We zijn nu iets meer dan een jaar samen.

Erwin is lief, rustig en heel erg zorgzaam. En natuurlijk grappig. Ik ben dankbaar dat hij in mijn leven is gekomen en dat hij mij altijd weer aan het lachen maakt en er altijd voor mij is. Ik kan altijd alles bij hem kwijt en dat vind ik zo fijn. Als ik een rot dag heb gehad of ik heb veel stress en ik zie Erwin dan is alles gelijk goed.

Familie & vrienden

Heel veel vrienden heb ik niet, maar van de juiste mensen om mij heen ben ik gelukkig. Ik ben dankbaar voor hun in mijn leven. Waar ik ook dankbaar voor ben is mijn goede band met mijn moeder, mijn zus en mijn broer. Mijn broer woont best ver weg (België). Maar hij staat altijd voor me klaar. En natuurlijk word ik heel blij van mijn nichtje, dat elke dag weer enorm groeit.

Een avondje met mijn familie, kan ik heel blij van worden. Ik vind het fijn dat ik altijd mensen om mij heen heb waar ik een gezellige tijd mee kan door brengen.

Eten

Ik hou echt heel erg veel van lekker eten, ik ben dol op lasagne, pizza, patat maar ook een gezonde maaltijd komt er wel bij in. Op het moment ben ik ook heel erg dol op nasi (dan wel gemaakt door mijn moeder). Ik kan ook heel erg na genieten van de lekkere maaltijd.

Netflix

Ik kan zo erg genieten van een lekkere avondje netflix kijken en rustig aan doen. Op het moment kijk ik samen met mijn vriend naar ‘The floor is lava’. Gewoon een serie waar je niet echt bij hoeft op te letten en gewoon eventjes al je gedachtes verzetten. Met natuurlijk een borrel en eten (genieten).
Zelf ben ik ook dol op de serie: Friends, The 100, riverdale en nog meer.

Dieren

Ik ben echt dol op dieren. Ik vind ze zo schattig! Als ik bij mijn vriend ben knuffel ik heel vaak met zijn hond Sput, en zijn kat, Minoes. Minoes is dan wel vaak buiten maar is zo’n schatje. Bij mij thuis heb ik een kat en zij heet Lilly. Lilly is 14 jaar oud. Mijn kat ligt vaak op mijn bed of begint weer in de ochtend te miauwen dat ze of naar mijn kamer wilt of naar buiten haha. Dieren maken mij zo blij.

Fotografie

Als laatste word ik heel erg blij van fotografie. Ik maak vaak foto’s van de natuur. Fotografie is rustgevend voor mij. Dingen vastleggen vind ik leuk. Eigenlijk moet ik vaker foto’s maken van de natuur of van mooie gebouwen. Is echt een hobby van mij geworden de laatste jaren.

Wat word jij echt blij van? Let me know!

Een gedachte over “Waar word ik nu echt blij van?”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s