Personal

Mijn favoriete quote’s

Ik hou heel veel van quotes. Eigenlijk van jongs af aan al. Het motiveert mij vaak en heb ook quotes op mijn kamer hangen. Laatst heb ik een visionboard gemaakt waar ik een paar quotes bij heb geplakt. Daarom leek het mij heel leuk om met jullie mijn favoriete quotes van dit moment te delen. Hou jij ook van quotes en benieuwd naar die van mij? Lees dan gauw verder!

Bron: pinterest

1. ‘Prove yourself to yourself not others’

Dit is een een favoriete quote van mij omdat ik mij vaak wilde bewijzen naar anderen toe, en niet zozeer naar mijzelf. Afgelopen jaar ben ik gelukkig steeds minder bezig met wat anderen van mij denken en doe ik meer dingen waar IK gelukkig van word. Hierdoor ervaar ik minder stress en ben ik meer gelukkig dan wat ik eerst was.

Bron: pinterest

2. Sometimes the people you wanted as part of your story are only meant to be a chapter.

Een goede vriendin van mij verwijderde mij opeens, zonder reden overal van (facebook, insta, whatsapp). En ik weet dus niet waarom. Alleen dat het dus geen goede vriendin was, als wat ik altijd dacht. Daarom vind ik deze quote zo mooi en inspirerend want sommige mensen zijn maar een gedeelte van je leven bij je. En dat is oké, alleen de echten blijven bij je.

Bron: pinterest

3. ‘Scared? Good. We don’t grow when we stay inside our comfort zone.’

Jarenlang ben ik bang geweest om nieuwe dingen te ondernemen want; ‘wat als het fout gaat? Wat als ik het niet kan? Wat als anderen mij uitlachen?’

Nu ik dit zo lees, slaat het natuurlijk nergens op. Fouten maken is menselijk en nieuwe dingen ondernemen is goed voor je eigen ontwikkeling en zo ontdek je wat bij je past en wat niet. Mensen vragen ook vaak aan mij: ‘anderen mogen toch ook fouten maken? Dan kijk je toch ook niet raar?’. En dat is waar, ik vind het niet erg als anderen fouten maken want iedereen mag fouten maken. Dus ik probeer steeds meer nieuwe dingen te ondernemen en gewoon te doen. Vandaar dat deze quote in mijn favorieten staat.

Bron: pinterest

4. Stop worrying about what tomorrow may bring. Focus on what you can control. Stay positive. Enjoy today. Expect good things to come.

De quote zegt het eigenlijk al : ‘stop worrying’. Ik denk altijd heel veel, bijvoorbeeld over de toekomst maar soms zelfs over iets wat 3 jaar geleden is gebeurd. Dit gebeurd het vaakst als ik in de avond op bed lig. Ik denk dat heel veel mensen dit wel herkennen. Maar ik moet gewoon minder stressen en mij minder zorgen maken om dingen wat ik toch niet kan veranderen.

Dit waren mijn favoriete quotes van dit moment. Wat is jouw favoriete quote en waarom? Laat het mij weten in de reacties! Ik ben benieuwd :).

Een gedachte over “Mijn favoriete quote’s”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s