Lifestyle

Wat wil ik nou eigenlijk? Wat is mijn passie? | UPDATE

Hey lieve mensen!

Hebben jullie ooit in het leven gehad, dat je denkt te weten wat je wilt in het leven? Qua beroep? En dan ineens de dag later jezelf afvraagd: ‘is dit echt wat ik wil?’

Nou die vraag stel ik mij afgelopen weken heel erg vaak. Begrijp me niet verkeerd, ik ben gelukkig op het moment en hou echt wel van het beroep waar ik voor studeer (pedagogisch medewerker kinderopvang). Maar ik wil zo veel meer, ik wil een eigen gastouderbedrijf beginnen later, streamer worden op TWITCH, YouTube (vlogger) zijn.

Zoveel wat ik wil en ik kom er maar niet uit wat ik nou het liefst heb. Ik hou van mijn blog en van schrijven maar ook sinds kort praten tegen de camera en dat weer uploaden op YouTube.

Op het moment vraag ik me af of ik ooit mijn passie ga vinden want ik vind zoveel dingen leuk en ja het is op zich te combineren want als ik gastouder ben, werk ik vanuit thuis en kan ik dus ook momenten vinden om te filmen/ gamen. Ik wil het zelf allemaal wel doen omdat ik er zo veel geluk uit kan halen. Maar ik weet compleet niet hoe en waar ik moet beginnen met alles.
Ja ik krijg binnenkort een camera binnen, dat ik heb besteld. Maar mijn laptop is niet de ideale game laptop.

Je merkt het al, ik zoek weer allemaal ‘excuusjes’ zodat ik het niet doorzet, omdat ik denk dat het mij toch niet gaat lukken tussen al die andere mensen. Maar het gaat er niet om dat mensen naar mij kijken (ja dat is mooi meegenomen) maar ik wil gewoon doen wat ik leuk vind.

Hebben jullie misschien tips hoe ik moet beginnen?
Of bevind je op het moment in dezelfde situatie? Let me know!

Een gedachte over “Wat wil ik nou eigenlijk? Wat is mijn passie? | UPDATE”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s