Geen categorie

Nieuwe baan & toekomst | Even kletsen

Ik ben geslaagd voor gespecialiseerd pedagogisch medewerker! En heb een baan als wijkflexer bij SKSG. Super leuk! En ben zo blij dat ik mijn opleiding heb gehaald en dat ik niet meer naar school hoef.
Ik vind het natuurlijk wel raar om niet meer naar school te hoeven en geen schoolwerk meer thuis hoeft te maken. Maar ik ben er echt echt blij mee! :).

Ik werk als wijkflexer bij SKSG wat betekent dat ik een bepaalde wijk toegewezen heb gekregen waar ik ga invallen als pedagogisch medewerker. Dit kan op elke groep zijn, kinderdagverblijf (baby’s,peuters) en de BSO (buitenschoolse opvang).

Afgelopen dagen ben ik druk bezig geweest met het kijken op elke locatie en werd ik ingewerkt. Het spannendst vond ik de BSO want daar heb ik het minste ervaring in, maar ik vond het echt leuk en leerzaam. Elke ontwikkeling is natuurlijk zo anders en dat is bijzonder en leuk om te zien.

Mijn toekomst

Maar wat wil ik in de toekomst en ben ik nu hard mee bezig?
Ik heb nu een contract gekregen als wijkflexer voor een half jaar, als dit afgelopen is hoop ik wel op een vaste locatie te zitten in de buurt van mijn woonplaats in Groningen. Ook wil ik meer mijn blog en YouTube kanaal bezig en goede content maken.

Dus mocht je ideeën hebben wat je graag wilt zien/lezen op een blog/youtube kanaal, laat het mij dan zeker weten in de reacties!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s