Personal

Mijn week in Foto’s! #1

Ik wil jullie graag een kijkje in mijn leven geven. Ik maak natuurlijk ook video’s voor op YouTube, maar ik vind het daarnaast heel leuk om foto’s te gaan maken. In deze blogpost laat ik foto’s zien, wat ik afgelopen week heb gemaakt!

Maandag 05 juli 2021

Maandag hoefde ik pas in de middag beginnen met werken, dus in de ochtend keek ik rustig een filmpje van Teske de Schepper over haar zwangerschap. Inmiddels is ze moeder geworden van een zoontje!

Mijn kat Felix, lag lekker op de vensterbank te slapen. Wat een schatje is het toch ook he?! Ik ben zo dol op deze jongen.

Dinsdag 06 juli 2021

Elke keer als ik naar het station toe loop ( en naar huis), kom ik langs een heel mooi parkje. Ik kan nooit langs lopen zonder een foto te maken haha! Deze maakte ik dus op dinsdag 06 juli, toen ik weer naar het station toe liep. Het is zo mooi en rustgevend. Ik snap heel goed dat mensen hier tegenover willen wonen! Hahah :).

Woensdag 07 juli 2021

Dit is de enige foto van woensdag, terwijl ik een dagje vrij was! Ik dacht dat ik meerdere foto’s had, maar ik kan ze niet meer vinden op dit moment. Maar woensdagavond heb ik voor het eerst gele curry gemaakt. Ik heb gekozen voor een maaltijdpakket omdat dat soms lekker makkelijk is haha!
De curry was heel lekker! En mijn vriend vond het ook lekker. Zeker een aanrader dus! 🙂

Donderdag 08 juli 2021

Elke keer als ik terugkom van werk zit Felix op mij te wachten op de vensterbank tot ik thuis kom! Afgelopen donderdag kon ik het dan ook niet laten om er foto’s van te maken haha! Zo lief!

Ook hebben mijn vriend en ik donderdagavond de film 6 Years gekeken op Netflix. Het is een hele leuke en mooie film!

Vrijdag 09 juli 2021

Vrijdag hebben mijn vriend en ik een uitklapbare eettafel en stoelen opgehaald bij de JYSK. Terwijl we het in elkaar wilden zetten is Felix bij ons komen liggen en viel hij in slaap! Ik merk nu ook pas dat ik eigenlijk meer foto’s van Felix maak, dan van andere dingen haha! Don’t blame me, Felix is cuteee.

Hierboven zie je onze nieuwe eettafel eettafelstoelen! Ik ben er echt heel blij mee! En Felix volgens mij ook! Haha ( staat tie toch weer op de foto he haha).

Dit is dan ook de laatste foto van de week! Vinden jullie dit leuk om te zien/lezen laat het dan zeker in de reacties weten! Ik vind het in iedergeval leuk om weer te bloggen. En! Ik zit vol met ideeën en energie & motivatie. So let’s Gooo!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s