fashion

Mijn favoriete webshops op een rij!

Ik houd heel erg van winkelen. En ik denk, naja weet haast wel zeker dat het meeste van mijn geld naar kleding gaat (oeeeepsss). Slecht voor mijn portemonnee haha! En toch elke keer weer klagen dat ik niet genoeg kleding heb. Herkennen jullie dat?

Maar omdat ik zoveel van winkelen houd en kleding online bestel. Leek het mij leuk om mijn favoriete webshops met jullie te delen. Zo ben je benieuwd naar mijn favoriete (web)shops lees dan verder!

  1. My Jewellery

Ik heb maar een paar kledingstukken van My Jewellery in mijn kast hangen, maar ik ben zeker weten fan van hun kleding en accessoires! Je bestelling wordt er zo mooi ingepakt en ook snel bezorgd! Ik had mijn pakket echt de volgende dag al in huis! Super service! Je kan hier vooral kleurrijke en fleurige items. Maar ook is er stoere kleding te vinden!

2. Shein

Eigenlijk komt bijna mijn hele kledingkast bij Shein weg haha! Het is zo goedkoop en ook heel mooi! Ook komt Shein best wel snel binnen! Waar ik ook heel blij mee ben is dat Nederland geen invoerrechten hoeft te betalen aan Shein! Bestel je hier dus wel eens wat? Dat kan je lekker blijven doen!

3. NA-KD

Ook komt er een heleboel kleding van mij bij NA-KD weg! Ook daar vind ik altijd leuke kleding maar is de prijs wat vaak duurder. Maar niet minder mooi! Ook kleding van NA-KD wordt snel bezorgd wat super fijn is!

4. H&M

Eigenlijk winkel ik altijd al bij H&M, de laatste jaren wel wat minder. Maar ook bij de H&M zijn super leuke items te vinden! En ik blijf het een mooie en leuke winkel vinden. Net als de C&A! Bij allebei kan je mooie en basic outfits vinden en I love it!

6. Loavies

Ook heb ik af en toe wat gekocht bij Loavies, vooral toen het net bekender werd. Ik vind dat Loavies super vrouwelijke maar ook stoere items verkoopt. Maar ook is Loavies wat duurder waarom ik er niet vaak kleding koop. Maar neem zeker eens een kijkje!

7. Levi’s

Ik heb een paar items van Levi’s in mijn kledingkast liggen. Ik heb vooral shirtjes van Levi’s maar ben zeker van plan om (ooit) nog broeken van Levi’s te kopen, want ik hoor dat de broeken heerlijk zitten!

5. Bol.com

Ik had net gezegd dat ik veel kleding bestel maar eigenlijk koop ik ook een heleboel bij Bol.com. Vooral nu ik samen met mijn vriend woon. Bol.com heeft alles wat je nodig hebt! Bij Bol.com koop ik ook vaak (bord)spelletjes. En eigenlijk ben ik heel positief over de service van Bol.com.

Dit zijn mijn favoriete webshops van het moment! Wat zijn jouw favoriete webshops? Let me know!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s