Lifestyle

Waarom ik zo blij ben met Felix (mijn kat).

Sommigen zijn er gek op, sommigen komen liever niet in de buurt. Ik heb het over katten. Ik zelf ben gek op katten en houd er echt wel. Eigenlijk houd ik van alle dieren! Ik ben ook vegetariër. In deze blogpost deel ik met jullie waarom ik zo blij ben met mijn kat Felix.

Allereerst hierboven een foto van Felix. Felix heb ik overgenomen van mijn zus en haar vriend. Felix was nog een kitten toen hij bij mijn zus thuis kwam. Maar mijn zus heeft kinderen van (ondertussen) 4 jaar en de jongste is 6 maanden. Felix kon niet met kinderen omgaan. Hij pakte vaak de benen om te bijten op een speelse manier. Hij wilt graag spelen. En omdat mijn zus hem een ander huisje wou geven, had ik gezegd dat ik het wel wou. En wat ben ik blij met hem!

  • Hij laat me lachen

Hoe dom het voor sommigen ook klinkt, als ik me niet goed voel, of ik ben eventjes boos/gefrustreerd maakt Felix mij aan het lachen. Hij kan altijd zo gek kijken maar tegelijkertijd heel schattig. Hij laat me altijd beter voelen. En dat terwijl hij een kat is. I love him.

  • Hij houdt soms van knuffelen

Nadruk op soms, want hij wilt vaak ook bijten of gewoon met rust gelaten worden. S ochtends als ik wakker word en naar de woonkamer ga, rent tie vaak naar me toe en springt tegen mijn benen omhoog dat hij wilt knuffelen haha! En geloof me, dat is zooooo lief en fijn gevoel.

  • Hij laat me niet alleen voelen

Door Felix om mij heen, voel ik me nooit alleen en verveel ik me ook niet. Ik heb Felix overgenomen in de Corona tijd, toen we nog in lockdown zaten en ik niet naar stage mocht. Felix was er altijd om mee te knuffelen of te spelen. Ik woonde toen nog bij mijn moeder en bij haar kat Lilly. Ik kon ook altijd met Lilly knuffelen maar zij was vaak genoeg buiten als het eventjes mooi weer was buiten haha! 🙂

  • Het gespin van katten

Als je zelf huisdieren hebt, is het je ooit opgevallen dat je rustig wordt van het gespin van katten? Als ik heel veel stress heb (en dat heb ik vaak ), maakt Felix mij rustig door gespin. Ik kan er wel altijd naar luisteren. En dat heb ik met het gespin van alle katten trouwens. Felix spint soms zoo heerlijk zachtjes en I love it. Ik ben zo dankbaar voor Felix! En oowja! Felix gaapt ook echt zo schattig! Hahah.

Hou jij ook van katten? En heb je zelf katten/of andere huisdieren? Laat het me weten in de comments!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s