review

Samsung Galaxy Tab A7 – Review

Sindskort wonen mijn vriend en ik samen zoals sommige van jullie wel weten. En ons huis krijgt energie van Vattenfall. Wij zijn nu 3 maanden lid er van en mochten een cadeau uitzoeken. Mijn vriend en ik hebben gekozen voor de Samsung Galaxy Tab A7 (2020).

Toen de tablet binnenkwam was ik al van plan om het voor jullie te ‘unboxen’ via een blogpost. In deze blogpost deel ik foto’s van hoe de tablet er uitziet en vertel ik er wat over.

Hier zie je de doos waar de tab A7 in bezorgd wordt. Heel simpel, maar mooi!

De Samsung Galaxy Tab A7 is een tablet die overal voor ingezet kan worden, werk, school, privé om om de kinderen zoet te houden. De Tab A7 wordt omhuld door een metalen frame dat dankzij het slanke design slechts 7 mm dik is!’.

Super cool dus! Ik heb alle kenmerken wat ik belangrijk vind nog even voor jullie opgeschreven;

Beeldschermdiagonaal (inch): 10.4
Werkgeheugen: 3 GB
Harde schrijf, totale opslagruimte: 32 GB
Bevat Wifi en Bluetooth
Besturingssysteem is Android 10.

En de camera instellingen:

De Samsung Galaxy Tab A7 heeft een frontcamera, een frontcamera resolutie van 5 megapixel en heeft een Single cam met 8 megapixel.

Mijn mening:

Ik vind het een super mooi ding. Ik gebruik hem vooral voor spelletjes maar ik ben van plan om ook aan mijn blog te gaan werken op de tablet. Ik deel hem samen met mijn vriend en je kan je eigen account maken. Super handig! Wij hebben hem nog maar kort maar zijn er heel blij mee!

Hebben jullie ook een tablet van Samsung?

xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s