Personal

De grote zomer tag 2021

Ik houd van de zomer en toen ik ‘De grote zomer’ tag voorbij zag komen bij Annemieke van fashion-ladylovelyblog moest ik deze tag ook doen! Ondanks dat het niet echt zomer weer is op het moment dat ik typ, wil ik graag in de zomer stemming komen en daarom deze tag.

Waar denk je aan bij het woord zomer?

Als ik aan het woord zomer denk, denk ik vooral aan zon, warm weer, zwemmen, vrolijkheid en cocktails. En denk ik: yes het is eindelijk zomer haha.
Vrolijkheid omdat mensen positiever zijn in de zomer dan in de winter ( naar mijn idee).

Thuis blijven of op vakantie gaan?

Beiden! Ik hou van vakantie en lekker nieuwe plekjes leren ontdekken. Maar ik vermaak me thuis ook prima. Ondanks dat zomer mijn favoriete tijd van het jaar is, ga ik niet altijd even lekker op heeel erg warm weer.

In de zomer maak je mij gelukkig met …

Waar ik heel erg blij van word in de zomer, zijn cocktails drinken, nacho’s eten en gewoon de zon haha.

Wat is het ultieme zomergevoel?

Op het strand liggen, drankje doen op het terras.

Wat is je favoriete zomervakantie herinnering?

Ik heb heel veel herinneringen aan de zomervakantie. Ik ben in Frankrijk, Tsjechië en België geweest en het zijn allemaal super leuke herinneren. In de zomer van 2019 ben ik met mijn vriend naar Scheveningen geweest als verassing voor mij. En ik vond het daar zoo leuk! Terwijl het gewoon in Nederland was haha!

Beste zomerbestemming?

Frankrijk en Scheveningen! Belgische Ardennen zijn ook heel mooi!

Favoriete zomer uitstapjes?

Mijn favoriete uitstapjes in de zomer zijn, naar het strand en terrasjes pakken. Ergens winkelen/wandelen vind ik ook heel mooi.

In de zomer kan ik niet zonder…?

Cocktails en zonnebrand haha! Ik verbrand zoo snel in de zomer! Ik ben een keer zo erg verbrand dat mijn hele rug rood was!!

Het lekkerste zomergerecht?

Nacho’s, salades en een vegan BBQ zijn mijn favoriete zomer gerechten.

Wat zijn je zomer plannen?

Dit jaar heb ik niet echt zomer plannen ( zomer is eigenlijk ook al bijna voorbij). Ik ben vooral heel veel aan het werk en mijn vriend en ik zijn dit jaar net samen gaan wonen. Volgend jaar hoop ik wel weer op vakantie te gaan samen met mijn vriend. Als dat mogelijk is met onze kat Felix. Die kan ik niet zomaar alleen laten haha! :).

Wat is jou lekkerste zomergerecht?

xxx ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s